Bracke M36.b - Bracke Forest
Beställ informationsmaterial
Produkter
Högläggare
Bracke M24.a
Bracke M36.b
Produktfilm M36.b
Fotogalleri M36.b
M36.b - Treradig högläggare
Bracke M36.b är en treradig högläggare som monteras på en stor basmaskin och är lämplig för både mindre och större markberedningsobjekt. Tack vare sin flexibilitet ger Bracke M36.b ett mycket bra resultat på alla typer av högläggningsmarker. 

Konstruktion
Bracke M36.b har armar som är ledade för att kunna väja för fasta hinder. Ytterarmarna har justerbar mellanbredd. För anpassning till olika markförhållanden kan Bracke M36.b levereras med tre- eller fyruddiga rivhjul. Hydrauliken är lastkännande och ansluts till basmaskinen. Centralsmörjning är standard på Bracke M36.b.
 
Rivhjul
Rivhjulets konstruktion i kombination med enkelt utbytbara tandplattor ger ett mycket bra resultat på planteringshögarna. Utformningen av tandplattan gör att eggen behåller skärpan vid körning och resultatet på högarna hålls optimalt hela plattans livslängd.

Maskinstyrning
Styrsystemet Bracke Growth Control är utvecklat på PLC-plattform och kommunicerar via CAN-bus. Med den nya displayen är styrsystemet mycket användarvänligt. Högläggaren har givare som lämnar information till Bracke Growth Control om till exempel basmaskinens körhastighet och rivhjulens rotation. Styrsystemet har åtta fritt programmerbara körprogram som väljs från manöverreglaget i förarhytten. Displayen används för att göra inställningar i styrsystemet och läsa av information från markberedaren. Bracke Growth Control räknar antal högar, både per objekt och totalt samt körd sträcka och arbetstid.
Mer info
Östra Kanada Portugal Storbritannien Frankrike Norge Sverige Finland Litauen Estland Lettland Ryssland Australien Germany Västra Kanada Östra Kanada Storbritannien Norge Sverige Finland Estland Lettland Litauen Ryssland Frankrike Portugal